tävlings attityd

Nu börjar det dra ihop sig till tävlings sässong igen och alla vill ut och skörda framgångar. Något som jag tycker börjar bli vanligt är ryttare som har riktigt taskig attityd mot sina hästar/ponnyer. Går det inte bra är det hästens fel och det är de som får ta ryttarens frustration och nervositet. Jag förstår inte hur man kan sitta och rycka i tyglarna oavsett hur set har gått, det är fortfarande våra bästa vänner som står vid våran sida 365 dagar om året och finns alltid där oavsett vårat humör! hur kan man då ha hjärta och sitta och göra illa den med flit bara för att det inte går som man tänkt sig?
Jag tycker det faktiskt är vanligare på större tävlingar att man ser det, överdommarna ignorerar piskningarna och rycken både på framhoppningen och inne på banan, är det lagligt att bete sig som man vill bara för att man tävlar lite större? och hur kan föräldrarna tillåta detta?
Likaså attityden gentemot föräldrarna, ungar som skriker och behandlar föräldrarna som skit när de har stigit upp tidigt på morgonen för att skjutsa barnen och ta del av deras intresse.
Mina föräldrar har alltid ställt upp för mig oavsett vad och det är väldigt lätt att man glömmer bort hur mycket de offrar för att du ska få ha din/dina häst/hästar och få hålla på med det DU tycker är roligt. Så ett enormt tack till dom som alltid ställer upp.
Så kanske värt att tänka på nästa gång innan ni idiot förklarar era föräldra eller klipper till eran häst!

Kommentarer
Postat av: Josefin

2011-03-17 @ 21:10:40
URL: http://josefinzander.blogg.se/
Postat av: Josefin

Oj då! Blev fel i den övre ;)

Sv: Tack så mycket :D

2011-03-17 @ 21:11:01
URL: http://josefinzander.blogg.se/
Postat av: sara

sv. Tack tack! :D

2011-03-18 @ 09:21:01
URL: http://ussing.blogg.se/
Postat av: Lamia / VINN BENLINDOR FRÅN KINGSLAND!

Håller med... Tycker överdomaren borde hålla bättre koll på vad som händer före och efter starterna, det är oftast där man ser olämpligt beteende!

2011-03-18 @ 16:54:21
URL: http://lamiamichelle.blogg.se/
Postat av: Fredrika Källström

Höhö, där är ju glasögonen jag har på mig på våra sommarbilder från i somras! :DGrattis till tävlingen! :D <3

2011-03-20 @ 00:12:13
URL: http://tavlingsduon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0