så det kan gå

Skulle jobba 12-20 idag, men efter att ha gjort klart stallet och ridit hästarna alldeles för tidigt på morgonen så ringde Emmy och sa att jag inte behövde komma då det var så galet lite folk. Gjorde  istället lite ärenden, firade lite midsommar innan jag drog mig tillbaka och började packa iordning lite grejjer åt Lusen som  tråkigt nog åker hem nästa vecka, kommer sakna den lilla bitchen <3

Fanny fick riktigt bra idag, har börjat kräva att hon ska samla sig mer och sätta sig mer på bakbenen vilket hon till en början inte tyckte var lika roligt. Nu har hon iaf accepterat det och börjar tycka det här med att jobba är riktgt kul.
bjuder på lite hästigt från London

fullt ös

typiskt mig att ta fel dag på klippningen. Så på min lediga dag åkte jag upp 6 till stallet, red och fixade i ordning innan jag insåg att jag hade bokat tid en månad senare. Åkte sedan till Mora och fixade lite med min lilla hemlighet som snart kommer att avslöjas här i bloggen, spännande!
Hasse har blivit trimmad hård dressyr ett tag nu bilket har gett resultat, har jobbat mycket på takten och bakbensaktiviteten genom att rida mycket utan stigbyglar och köra mycket tempoväxlingar.
Nu på eftermiddagen har jag varit och ridit en liten d-ponny som killen behöver lite hjälp med på backen. Super söt liten sak som påminner väldigt mycket om Hasse. Den har, precis som Hasse svårt att ta stöd i bettet så vi jobbade mycket på att få den att inte spänna upp huvudet utan lita på handen och våga trampa på frammåt neråt.

tillbaka

I´m back! efter ett par veckors blogguppbehåll har jag äntligen fått sommarlov och kan nu fokusera mer på att njuta av tillvaron. Andledningen till min plötsliga bloggpaus var att jag ville gå all in på de stora uppgifterna de sista veckorna som var kvar, så nu vet ni.
Det händer ganska mycket i mitt liv just nu, alra helst på häst fronten. Mer om det kan jag inte berätta innan allt är fixat och klart. Annat som händer är även att jag kommer att jobba hela sommaren 10-18 eller 12-20 och iprincip varje helg, här blir det inga sovmornar eller slappa helger när man måste fixa stallet och hästarna innan jobbet ;)

RSS 2.0