Hemma

Hemma igen efter träningen. Hasse skötte sig bra men varken han eller jag var riktigt på topp idag. Han hade inte det där riktigt drivet och frammåt bjudningen som han brukar ha eller orken. Och jag kände att mitt fokus var inte riktigt på topp heller. Det blev ändå ett ganska tufft pass med mycket fokus på att få mjuka bakben och få upp formen.
Blev ett par filmer från tävlingen, ska fixa ihop alla klipp till en film innan jag lägger in den. Sen kommer den upp på bloggen
Hasse taggar inför träningen, lindorna är på och filten på plats.

Från uppvärmningen


Höjning i formen

Fannys ben var betydligt bättre idag, troligtvis är det bara att hon har fått en liten smäll när hon har brallat i hagen och nu har ett litet "blåmärke" eftersom att hon inte är ett dugg oren utan bara är svullen. Tog en power walk på en timme med henne idag sncaka om att jag var trött efteråt! Imorgon blir det förhoppningsvis att rida på som vanligt efter att hon fått på nya skor. Även Lusen ska gå ett pass imorgon :)

Kommentarer
Postat av: Malin

SV: Javisst ska man göra det :)Tack och detsamma!

2011-03-24 @ 21:47:22
URL: http://kyro.blogg.se/
Postat av: Emelie

Sv;Ja det får vi hoppas!

Han är 6 år snart :)

2011-03-24 @ 22:16:44
URL: http://forglory.blogg.se/
Postat av: elin-hamreryttarna

sv: ja usch de är verkligen drygt, men nu måste jag dit, spelar ingen roll om jag inte har tid för hon har fått en början på mugg:( Det är så drygt nu på våren för ridskolehästarna går i en så dålig hage eller iallafall på våren, då blir den gäggig så nästan alla hästar får mugg, inte kul:(

2011-03-24 @ 22:32:03
URL: http://hamreryttarna.blogg.se/
Postat av: Elina Mellberg

sv:ja jo jag kan tänka mig att han var väldigt liten och vinglig eftersom att han fortfarande är lite så.haha. Jag har tävlat honom upp till msvb, men oftast så tävlar jag lb la med honom eftersom att han blir lite osäker när det blir högre och inte vågar riktigt. Så nu börjar vi med la och han går mycket bättre och stadigare där nu och det är ofta han nollar faktiskt. Min lilla syster börjar även ta över honom nu då jag känner mig lite för stor för honom. :)

2011-03-25 @ 07:04:13
URL: http://ponilovers.blogg.se/
Postat av: Michelle

Jätte mysig header:D

och fina bilder(: <3

2011-03-25 @ 07:37:30
URL: http://ponnybrudarnaa.blogg.se/
Postat av: Ida <3

Sv: haha! han håller på AIK, din då? :P

2011-03-25 @ 07:45:19
URL: http://excelsa.blogg.se/
Postat av: IA

SV: Tackar :)

2011-03-25 @ 08:07:21
URL: http://missia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0