duktigamonster

Ridningen idag gick toppen bra. trots den sjukt hårda blåste lyckades jag ta mig ut på kalince. Trodde hon skulle expoldera så spänd som hon var i början, men bara hon hade fått rasta av sig lite var hon finare än någonsin!
Även Fanny var super fin. En vecka med iprincip bara skritt jobb har verkligen gjort henne gott. Hon lugn men ändå med frammåtbjudning och avslappning. Imorgon blir det "tävlingspremiär" för henne då vi ska åka på en pay and jump i östnor och skutta runt en 70 och en 80, mest för att vi ska se hur hon reagerar på andra ställen och bland andra hästar innan tävlingssässongen drar igång på riktigt :)
bjuder väll på en inte allt för vanlig bild, jag utan häst kläder :O

Kommentarer
Postat av: Ninni - en satsande ridskoleryttare

Hejsan!

Kolla gärna in min blogg: http://pauliinanilsson.blogg.se - Även kallad "En satsande ridskoleryttare". Där får du följa min väg till toppen med ridskolehästar. :)

Jag kör nu också en "dagens blogg"-tävling, där det ända du behöver göra är att kommentera "Jag är med".



Väldigt fin blogg! :D

2011-03-25 @ 23:56:55
URL: http://pauliinanilsson.blogg.se/
Postat av: hamreryttarna -jossan

jossan svarar: tack gud va glad jag blir :')

han är så himla knepig att rida och jag gör allt för att det ska gå bra för honom och mig och att vi båda ska vara nöjda, va skönt att du tycker det! :D

2011-03-26 @ 07:32:32
URL: http://hamreryttarna.blogg.se/
Postat av: Hamreryttarna - Ellinore

Sv: jag vill helst köpa en helt ny. :) Idag är den 500:- billigare på gladahästen, därför vill jag ha den idag. Men jag har funderat på att köpa en begangnad förut med jag vet inte... :) :/

2011-03-26 @ 08:47:56
URL: http://hamreryttarna.blogg.se/
Postat av: isabella

sv: pappa red när han var runt 15 år och sen har han inte ridit sen dess. Så när vi köpte en till häst har han börjat rida lite igen. Men har är inte så duktig :p Men jag håller på att lära honom :)

2011-03-26 @ 09:21:38
URL: http://isabellaf.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0