inte okej

Skulle ha dressyr träning idag. Åkte ner på klubben med Hasse då Annica skulle rida honom lite före, börjar trava och upptäcker att han taktar vänster fram. Hoppar av tar av alla benlindor då han kan bli riktigt störd av dem ibland men ingen skillnad, upptäcker att hela vänster benet, från ljumsken till hoven, har en värmeökning. Troligtvis och förhoppningsvis bara en sträckning då det inte fanns någon svullnad så det vara bara att åka hem och göra arnika omslag över natten och hoppas på att det ger sig.
Var ut och testade ängen lite med Fanny, snön är nästan helt borta. Dock är det väldigt blött och halt på vissa ställen så man får vara väldigt försiktig. Värmde därför bara upp på ängen innan jag gick ut och jobbade på vägen och satan vad fin hon var. Höll ett mjukt stöd hela passet och kändes väldigt stark och fin :)

Kommentarer
Postat av: Caroline - Tävla om förstoring + länkning

Himla fin bild! Vad fotar du med för kamera? :)Var gärna med och tävla om en förstoring av din bästa hästvårbild :)http://sundsvallsryttarna.blogg.se/2011/april/bloggtavling-basta-hastvarbild.html

2011-04-07 @ 23:27:53
URL: http://sundsvallsryttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0