Tränings helg

Ursäkta kass uppdatering igår och idag. Men kände att vi kom hem så sent igår och åkte för tidigt idag för tt hinna blogga .
Tyvär vart det inget filmat men det fick bli ett par bilder på Hasse ist. Träningen gick hyfsat bra, inte alls våran bästa träning men jag är super nöjd med hästen och det var väll andra omständigheter som gjorde att det inte kändes super.

Temat på träningen var att hästarna skulle komma bort ifrån innerskänkel och få bättre magmuskler som gör att dom kan jobb bättre med ryggen.
Första dagen red vi som vanligt mest på backen med mycket små serpentiner, nogranna hörnpasseringar, sena  uppsvängar på små hinder och som vanligt galoppbommar före hinder.
Andra dagen fortsatte vi att jobba på innerskänkeln med hoppning på volt som funkade jätte bra. Vi fortsatte med galoppbommar och ett räcke, Hasse som har jätte svårt med galoppbommar före hinder gjorde det jätte bra, dock blev han riktigt osäker när hindret kom upp på 1.40 och hästen före oss krashade ett par gånger och sedan vägrade hoppa, men det löste sig tillslut och avslutet med en bana på 1.10 kändes klockrent och riktigt passande till tävlingen nästa helg.

Tummen upp även för nya tränset som satt perfekt och fungerade riktigt bra som jag trodde, kände en stor skillnad redan efter 1a och 2a gången. Vart även riktigt glad när Anna Dahlsten kom och berömde mig för att jag har fått en sån bra ordning på honom och att hon trodde att han skulle kunna gå stora klasser :)
 Lolas häst Corre och Hasse


Kommentarer
Postat av: Mathilda - Ponnyryttare på elitnivå

är inte det där i Mora? :O

2010-03-09 @ 19:34:16
URL: http://intend.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0