filmer

Nejmen hej vad mycket vi har i skolan just nu altså! känner verkligen att bloggen har fått blivit lidande och att det är många som klagar på detta.. men jag känner även att de få veckor som är kvar är värd att kämpa för.

För att börja med något icke hästigt denna gång så kan jag ju meddela att jag har valt gymnasium och att det blir samhäll på s:t mikael skolan i mora, jag flyttar altså inte hemmifrån som det tidigare var tänkt utan bor kvar hemma.. beslutet grundades på 3 andledningar. Dels för att kunna åka på tävlingar och inte missa 3 tävlings år på Hasse, dels för att ha möjlighet till fler hästar och dels för att komunen betalar mina träningar. Jag känner mig nöjd med mitt val och hoppas att allt kommer flyta på som planerat.

Och nu till det gamla vanliga.. häst! Jag kan berätta att jag hade sjuukt kul nere hos Fredrik, helt underbara människor och super fina hästar + otroligt lärorikt. Jag red b.la. Fredriks egna 4åring som precis hade kommit till honom, en försäljnings häst, en super ball C-ponny och så fick jag även chansen att rida en av hans tävlingshästar. Dagarna bestod mest utav att rida, mocka lite, äta och träna. Kan ju stark rekomendera att åka iväg till något ställe och praoa/jobba, det ger otroligt mycket + att det kan vara skönt att komma hemifrån och rensa skallen lite.
Hade tänkt lägga ut bilder från resan, men efterssom att mintuch på mobilen dog och den nu är på reparation så det är väll bara att skriva R.I.P bilder.

Hasse går helt underbart bra just nu, efter att ha varit hos Fredrik åkte jag hem och jobbade otroligt mycket på att få honom att ta stöd i bettet, det tog en vecka, men sen kände jag en enorm skillnad och just nu flyter allt på. Roger utvecklas från dag till dag och blir bara finare och finare.

Om jag inte skriver så mycket på bloggen så kan ni iallafall räkna med att få filmer från träningar.
Btw, så ville pappa att jag skulle skriva att han var världens bästa tränare, så jag får väll göra det då.. bara så att alla vet så är min pappa världens bästa tränare, haha (;
   
Kommentarer
Postat av: Anonym

hur kan (varför) kommunen betala träningarna?

2010-05-05 @ 18:36:21
Postat av: Freddi

Haha, din pappa är cool! :D <3 En såndär solglasögon-smiley på mobilen lix ^^

2010-05-12 @ 08:33:56
URL: http://fkallstrom.blogg.se/
Postat av: Martina

Fina hästar du har! Är det dina egna?

2010-06-01 @ 21:07:34
URL: http://martinajanols.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0